Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Den Danske Bloggen # 2039 / Kommentarer granskas innan de visas för andra) ???

Roskilde, den 29. januar 2021.

^

Jag hade faktiskt bestämt att jag inte skulle skriva mer om det ämnet, men när jag sedan läste detta kunde jag inte hjälpa det. Även om jag inte vet om det riktades direkt mot mig:

Ragnar: "(Och tro inte för ett ögonblick på att de som fällt tårar över att jag raderat deras inlägg är så oskyldiga som de låter!)"

En del av min kommentar til et (blokeret) blogginlägg från här häromdagen ...... "men det förändrar inte min åsikt om funktionen, som jag också har bett andra medlemmars attityder till. Men utan att förstå att man tycker att det borde vara en nödvändig funktion i ett forum för likasinnade FOTO intresserade !!!"

"Det är förmodligen också mest i de fall där rubriker eller textinnehåll (som inte har något att göra med fotorelaterade ämnen) som ibland väldigt heta diskussioner uppstår?"

Inte ett enda ord om Förintelsen eller Holocaust. Endast den här kommentaren till bilden:  "Det ger alltid några fula minnen".

Jag tycker också att det ser konstigt ut när man har skrivit en kommentar och får meddelandet att sidan inte kan hittas. Samtidigt förlorar man möjligheten att korrigera eller lägga till något i sin kommentar.

Om det finns kommentarer till detta blogginlägg som uttrycker andra åsikter än mina - kommer de att raderas omedelbart - dock inte utan svar först :-) :-) hi hi.

Bilden har inget att göra med texten, så den kan kommenteras utan att kommentaren raderas :-)

Fujifilm X100F: f/8 - 1/900 sek.

Mvh. Erik.

Inlagt 2021-01-29 20:39 | Läst 2048 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Först nu inser jag att också mina kommentarer på förintelsefotografens blogg har raderats. Det visar på svaghet. Vi som kan kommentera är ju alla FS-medlemmar, en "familjegrupp av likasinnade" kunde man tycka. Det är ju bara svaga ledare som omger sig med JA-sägare, och blockerar alla andra, också i världspolitiken.
Efter detta kommer jag aldrig att kommentera bloggar som först måste granskas och censureras. Det är ju tydligen bortkastad möda.
- hawk
Svar från Erik Madsen 2021-01-29 22:25
Hej Håkan - tak for dine kommentarer.
Vi er så enig og som du skriver:
"familjegrupp av likasinnade" kunde man tycka.
Og med foto som hovedinteresse.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
"(Och tro inte för ett ögonblick på att de som fällt tårar över att jag raderat deras inlägg är så oskyldiga som de låter!)" Enklast är ju att låta folk läsa vad som skrivits och bedöma själva. Oskyldiga är fö ett konstigt ord här, det handlar inte om skuld över huvud taget, det handlar om något så enkelt som att stå för sina åsikter och sina argument.
Vill man granska varje inlägg på egen blogg innan det publiceras vill man själv styra diskussionen och tål inga motsägelser. För mig betyder det att ärligt menat meningsutbyte inte är möjligt.
Svar från Erik Madsen 2021-01-29 22:46
Hej Björn - tack för dina kommentarer och inlägg.
Inte konstigt att vi håller med. När allt kommer omkring är vi det på många områden.
Jag förstår inte varför redaktörerna inte tar bort den möjligheten. De kan ha en anledning för att det ska vara där, men jag har bara inte hört någon allvarlig förklaring.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej Erik! Jag har förstått att det varit diskussioner om detta på sistone, men jag har inte riktigt följt med och har därför svårt att kommentera. Jag har aldrig blockerat en kommentar eller fått någon blockerad vad jag vet.

Jag väljer att kommentera bilden istället. Jag är ju svag för kontrastrika svartvita bilder med ordentlig svärta, så den är helt i min smak. Skuggan i förgrunden är mycket intressant och jag gillar hela bildens lite "råa" intryck. Kontrasten gör också att korsvirket kommer fram bra.
Många vänliga hälsningar, BJarne
Svar från Erik Madsen 2021-01-30 16:52
Hej Bjarne - tack för dina fina kommentarer. Det är en häststall från 1736 byggd nära Roskilde-katedralen.
Jag och flera andra har fått raderad kommentarer på ett (för många) provocerande inlägg. Jag kommenterade inte själva texten utan undrade bara om den konstiga funktionen. Samtidigt kommenterade jag det medföljande foto.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Ja du Erik..det var en fin byggnad och snyggt visad..Men snart är du väl inte lika glad längre ;))
när ni fått stryk i handbollen hehehe..
Mvh/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2021-01-30 16:57
Hej Gunte - tack för dina kommentarer.
Nu får vi se, men jag och många andra här i DK är djupt imponerade av de unga svenskarna och deras tränare. De har inte haft de bästa förberedelse möjligheterna. Det var förmodligen inte många som hade förväntat sig att de skulle nå så långt. Det ska bli intressant.
Med många vänliga hälsningar från Erik.