The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6634 // Ramslökspesto och Zeiss!

I går åkte min fru med en kompis ut i skogen någonstans för att plocka Ramslök! Nåja, jag vet var dom plockade löken, men det säger jag inte! :) Med litet fixande med en del andra ingredienser så blev det bra, mycket bra! :) Ramslökspesto alltså! Nästa burk e Pg!

Vad gäller annat, så är Doris hos oss en vecka! Doris är en Dansk/Svensk gårdshund! Mycket smart, blixtsnabb och mycket tillgiven! Lugn och fin tills det prasslar i någon buske i närheten, ett prassel som bara Doris hör, eller då det doftar katt! När vi är ute på sista kvällspinken lindar jag kopplet två eller tre varv runt handleden! :)

Vad gäller fotografin så bör jag kunna lämna film till framkallning i dag! Negativ färgfilm alltså!

.


Och så e jag en del på Facebook! Zeiss Historica! Jag har några intressanta Zeiss och Kievgrejer som jag visar upp! :)  Nördigt alltså, mycket mycket nördigt! Men jag tror ändå jag är litet unik i sammanhanget, för jag fotar med mina grejer! :)

Och idag fotofika på Viksängen! Fel dag, för vi brukar träffas på torsdagar, men då jag inte kan komma i morgon så har några förbarmat sig och kommer även i dag! Tack! :)
Nog för nu!

/Bengan

Inlagt 2024-05-15 07:36 | Läst 554 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Vi tog några plantor där,å dom har tagit sig i gummans skogsträdgård
😀
Svar från Benganbus 2024-05-15 12:37
Det låter invasivt! 🤓