The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6618 // Balanserat fotograferande! ;)

Att ställa mänskliga och existensiella frågor via AI ger mängder av information då det är flera som funderat och även forskat i ämnet! Tex. hur och varför vi har utvecklas till människor! Och jag kom nyss till en liten sammanfattning i en uppsats som ger ett bra avslut på morgonens läsande! :)

"Dessa källor visar att det finns en bred diskussion om teknologins inverkan på mänsklig utveckling och social interaktion. Det är viktigt att vi fortsätter att utforska dessa frågor för att förstå hur vi kan balansera användningen av teknologi med behovet av att bevara och utveckla våra inneboende mänskliga egenskaper."
Och märk väl ordet balansera! :)

I övrigt så är det fotofika på Viksängen idag, jag har missat en del fotofika genom vårt resande hit och dit, men nu fick jag en lucka i kalendern då vi väntar litet med Gotlandsresan till det blir plusgrader på hela Ön! ;) Men det blir en kortare fotofika då jag skall hem och göra pannkakor! Det e ju torsdag!
Ärtsoppa med varm punch, tyvärr inte Vikabröd, men det finns annat bröd, med ost och öl och så pannkakor med glass och sylt som efterrätt, allt i trevligt sällskap med kära vänner!

Vad gäller fotograferingen, så fortsätter jag att fota analogt med den utgångna negativa färgfilmen!
Man kan inte låta all fotografering ske digitalt! Det kan bli obalans då!  ;)

/Bengan

Inlagt 2024-04-25 08:13 | Läst 771 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
F...! Missar Viksängen den här veckan igen! Det händer så mycket annat som stör fotoverksamheten...

Och du: Glöm dagens Vikabröd, det är bara ett dåligt plagiat av det klassiska. När Leksandsbröd köpte namnet, gick man in och lät slå sönder stenugnar och maskiner i de gamla lokalerna, trots att det fanns folk som ville ta över: ren kulturvandalism!

Men de lokala förmågorna gav sig inte, utan byggde upp allt från grunden, och fortsätter göra det gamla äkta brödet (som de förstås inte får kalla "Vikabröd" nu). Men här är det: https://skedvibrod.se . Det säljs på rätt många ställen; själva köper vi det i vår lokala köttaffär i Spånga. Leta och prova! Och gärna med en Bedarö Bitter till, när punschen tryter...
Svar från Benganbus 2024-04-25 09:03
Jag har känt att det varit något skumt med det nuvarande sk. Vikabrödet! Tack för viktig information! :)
/B