Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: henpe
Ålder: 47 år
Bor: Linköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2005-10-25
Senast inloggad:

Har alltid varit intresserad av bilder. Köpte en digital kompaktkamera och började att fota allt mer och oftare. Uppgraderade snart till en digital systemkamera. Upptäckte efter ett tag att jag kört fast i tekniska detaljer och glömt bort bilden. I början av 2008 köpte jag en begagnad mörkrumsutrustning för 300kr och en analog kamera. Jag har sedan dess störst intresse av att fotografera med film och att lära mig hantverket med att framkalla och kopiera i mörkrummet.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Arkitektur, Porträtt, Natur, Undervattensfotografi

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Lith
Vanligt
3 bilder
Svart-vita landskap
Vanligt
4 bilder
Stilleben i svart&vitt
Vanligt
0 bilder
Sommarstället i svartvitt
Vanligt
0 bilder
Analog fotografi
Vanligt
0 bilder
Cyanotypi
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS