Annons
Användarnamn: Henke001
Bor: Udaipur, Indien (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-05-06
Senast inloggad:

Periodamatörfotograf som mest tar bilder för husbehov. Bor numer i det fantastiskt vackra Indien och staden Udaipur men har tyvärr inte haft så mycket tid för fotografering, något jag hoppas kommer att bli bättre snart. Kommer tidigare från Örebro.

Har ett nyfunnet intresse för naturfotografering även om även människans natur intresserar mig lika mycket.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Reportage / Situation, Vilda djur, Arkitektur, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fördades genom ökenlandskapet utanför Jodhpur (Rajasthan, Indien) och vi helt plötsligt mötte ett gäng Bishnoi-tjejer- och kvinnor i blandande åldrar. På grund av språkskillnader kunde jag inte få dem att posera men deras genuina intresse av detta möte gick inte att missa i de resulterande bilderna. Bilden har några år på nacken nu men kommer kanske här senare om jag inte lyckas hitta dem igen :)

Mitt sämsta fotominne:
Kan man ha något sämsta fotominne? Möjligtvis någon rulle som försvunnit innan framkalning annars är alla fel och brister bara möjligheter för en glad amatör som mig att lära sig något nytt.

Min största inspiration:
Att se andra bilder på nätet från både amatörer och proffs. Det är inte den absoluta tekniska perfektionen som gör bilden utan känslan. Att få och ge kommentarer på bilder är även det utvecklande så kolla gärna in bland bilderna och ge mig synpunkter!

Jag fikar helst:
På Cafe Edelweiss (German Bakery) i min nya hemstad Udaipur, Rajashan, Indien. Hade det inte varit för att magen växt i takt med skulderna hade jag kunnat leva på deras Chai!

I kameraväskan har jag alltid:
Min Pentax K10D, K5, indiskt portionssnus, solbrillor och anteckningsbok

Drömbilden är:
Ännu en dröm...

 
Bymöten
Vanligt
7 bilder
Into the Wild
Vanligt
2 bilder
Mjukstart
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS